Algemene voorwaarden

Alle prijzen zijn in Euro`s en inclusief BTW. 
Wij besteden de grootst mogelijke aandacht aan de juiste vermelding van onze prijzen, afmetingen en kleuren van onze producten. Toch is het mogelijk dat er verschillen optreden. Britje-Bijou is hier niet aansprakelijk voor. 

Verzendkosten: 

Wij hanteren verzendkosten volgens de POSTNL-tarieven, wij verzenden alle bestelling met PostNL
kleine bestellingen die door de brievenbus passen worden altijd als brievenbuspakje met Track & Trace code verstuurd, kosten hiervoor zijn € 4.10 (binnen Nederland) 

Bezorgen: 

Britje-Bijou laat de bestellingen bezorgen door POSTNL. Bij bezorging door POSTNL zijn de bezorgvoorwaarden van POSTNL van toepassing. De artikelen worden zorgvuldig verpakt voor transport en Britje-Bijou kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de fouten van de bezorger. Bij ontvangst dient de koper de inhoud te controleren op schade / onvolkomenheden, mocht dit het geval zijn, dan dient de koper direct contact op te nemen met Britje-Bijou middels e-mail. 

Bevestiging: 

Als uw e-mail adres correct is ingevuld, ontvangt u na uw bestelling binnen 24 uur een e-mail als bevestiging van uw opdracht. Met daarin aangegeven wat u besteld heeft. Indien u geen e-mail met orderbevestiging ontvangt is uw bestelling niet binnen gekomen. En verzoeken wij u contact met ons op te nemen. 

Betaling: 

U kunt bij ons op de volgende manieren betalen: 
*iDeal via Mollie